Тържествен концерт на НУМСИ – Бургас – II част

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров“ отбеляза патронния си празник и 51 години от основаването на училището.

В тържествения концерт по този повод взеха участие индивидуални изпълнители, китарен ансамбъл, цигулков ансамбъл „Анима“, Детски хор, Младежки хор, струнен оркестър, балет и актьори. В програмата бяха включени произведения на Панчо Владигеров, П.И. Чайковски, В. А. Моцарт, И. Калман, както и на Елза Паносян – преподавател в училището и Наталия Владимирова – ученичка 7 клас. По традиция всеки гост на събитието получи подарък. Този път това са стихове и есета посветени на изкуството, написани от учениците от 6 клас. Друга изненада за публиката бе юбилейното издание на училищния вестник, подготвен от учениците от 7 класа. Празничната проява се състоя в Концертна зала.

1 коментар

  1. Radka Stamatova каза:

    Браво!Гордеем се с вас,даровити бургазлийчета!Да сте живи и здрави!Нека успехите да се множат,а талантът ви да радва душите човешки!Честит празник и попътен вятър!!! д-р Радка Стаматова

Напиши коментар