В Бургас се увеличават психично болните и хората в депресия

В пъти са се увеличили през последните години хората с депресивни и психични заболявания. Като основни причини психиатрите поставят стреса от трудния живот, който живеем.

5 коментара

 1. Dimitar каза:

  Много сме, силни сме :)

 2. Теодор каза:

  Tova koeto kazva tozi profesionalist ot klasa e vqrno ako vsichki se zaslushat v suveta mu shte sa mnogo dovolni!

 3. Ана срещу Фори СВЕТУЛКАТА!!!!! каза:

  Абе,вие,бяхте,много,ама ние,сме милион пъти,повече,от вас,от другата страна, така,че,се предайте,без бой,ха,ха!!!!!Че мрака,вече,загуби,двубоят,битката,с нас,а чак Минчо Минчев,от Германия,ще ви го каже,а също,подскаже хи,хи,а,ха,ха,ха,че Лорисчо,го хвана,а и фредито,германката,а и германеца,а ама,отдавна,вече,били,стара работа,а и един син,паркиран някъде,го,го,го и бутилка,ром,ха,ха!!!!!

 4. Анна каза:

  Абе,аз имам психично болна леля и първа братовчедка,в град София са,ама досега все се прикриваха,самозалъгвали са се,че ще минат между капките,ама,такива няма,лежат я в София,в Свети Наум, на четвърти километър ли беше,вече не помня,кой беше,точно,поне по три пъти всяка,ама то,злото се връща,връз главите на тези,които са го пратили,ама ха,ам да!!!!!Така става!!!ДА,да,амин!!!!

 5. Катерина каза:

  За мен лично това е най-респектиращият човек.Едва днес проверих дали наистина е играл баскетбол,а са минали повече от 10 години от срещата ни.Желая му с цялото си сърце ,да е много здрав и обичан!

Напиши коментар