„Приказен Театър“ покорява фестивални сцени

Детска театрална студия „Приказен Театър” е създадена преди много години в Бургас. Неин създател и ръководител е Христо Симеонов – актьор и режисьор.

В момента в студията се обучават деца на възраст от 5 до 19 години. Те учат актьорско майсторство, техника на говора, сценична реч, солово пеене, пантомима и танцово изкуство. Програмата включва получаване на широк спектър познания в областта на изкуствата, както и формирането на полезни умения и навици, чрез театър.
Представленията също са много важни и Христо Симеонов многократно е доказал, че умее да прави спектакли, които пълнят салони.
През годините са реализирани много театрални постановки, с които трупата се е представяла не само в Бургас, но и на много фестивали в България и чужбина.
Последната театрална постановка реализирана от Детска театрална студия „Приказен Театър” е пиесата на Недялко Йорданов „Приключения опасни с герои сладкогласни”. Музиката към спектакъла е на Константин Ташев, аранжимента на Руслан Карагьозов.
Това е един мюзикъл за деца и възрастни. Една интересна приказка за неочаквани герои в конкурс за песен. Забавна история за приятелството, успеха, доверието и вечната борба между Доброто и Злото.
В спектакъла има всичко – стихове, рими, песни, пъстри тоалети, непрекъснат диалог с публиката… Въобще – детско представление с много настроение. А Недялко Йорданов е вече класически автор на пиеси за деца.
Атрактивно, занимателно, неповторимо театрално изживяване с малките актьори от Детска театрална студия „Приказен Театър” и режисьора Христо Симеонов.

Все още няма коментари... Напишете първи коментар за този материал!

Напиши коментар