Атентат на Летище Бургас (разширен репортаж)

В Бургас беше извършен атентат срещу израелски туристи. Най-малко шестима души са загинали, а ранените са над 30.

Споделени кадри минути след взрива

6 коментара

 1. Тодор Николов каза:

  Да пази Господ от подобни ужасий

 2. Тодор Николов каза:

  Дано това не обърка и без това недобрия летен сезон

 3. Emo каза:

  Ако сега всички се свият и се страхуват да излязат от къщите си, значи терорът е победил. Не оставяйте това да се случи.

 4. Георги Георгиев каза:

  Това е ужас,който нашата родина неможе да понесе аз от 24ч. се опитвам да науча нещо повече за това и все едно и също,незнам на каде вървим но със сигорност не е правилния път !
  1-во. Абсолютен контрол върхо медийте, и любителските кадри
  2-ро. Това дали,ще обърка летния сезон е без никакво значение,защото така или иначе от догодина се забранява продажбата на алкохол след 12ч. през летния сезон,аз незнам дали има друга причина поради,която да идват в България имаме най-скъпия туризам в цяла Европа. Ето и едно примерче „200 евро за 10дни в Ибиза с осигорен All inclusive и самолетен билет в 2-те посоки“ а при нас е 200евро само нощувки- е ако не е алкохола кое друго ги привлича“
  3-то Аз се надявам много да не започне война,не се знае как ще завърши а знаеки,каква казарма имаме…. по добре да казваме,че нямаме войска.Силно се надявам да съм останал с погрешно виждане и разбиране.Моля някой който има друго мнение да го обяви.Извинявам се,че използвам толкова лош момент за да обявя моето мнение.

 5. murad каза:

  da go eba v bokluka da

 6. murad каза:

  da mre sam v nqkva planina sasipa livota na 40 4oveka

Напиши коментар