Протест против забраната за пушене на общ. места

Хиляди бургазлии, собственици на ресторанти и служители в заведения се събраха на протест на площад „Тройката“ срещу забраната за тютюнопушене на обществени места. Те настояват наредбата да се промени и пушенето да бъде позволено след 22 часа, иначе фалитът им е неизбежен.

3 коментара

  1. off каза:

    Пълни глупости – заведенията в Западна Европа да не би да са фалирали като не се пуши в тях. Просто драмата е , че българина не обича да спазва правила. А и в доста заведения се пуши въпреки забраната и се измислят всякакви глупости от рода на вазички с вода, които хората ползват за пепелници.Никой пък не е длъжен да им диша дима и да си вмирисва и дрехи и коса!

  2. pppp каза:

    напълно подкрепям коментара написан по горе

  3. ина каза:

    Явно България ще си остане една вмирисана,селска държава,вместо да се замислят ,че сега е момента да направят нещо за здравето си,те си организират масови протести,които превръщат в обществена пушалня.Много са ми смешни как пушат като за последно на такива събирания,палят цигара от цигара и се оплакват как са фалирали.Бургас се превърна в един страхотен град за живеене.Толкова кътове се направиха за децата и ще продължават да се правят още много подобрения.Собствениците,донякъде ги разбирам,но клиентите пушачи не-те не мислят ,за своето здраве,за това на околните и най-вече за това на собствените си деца,които също ще посещават заведения.

Напиши коментар